Rólam

Rólam

Sziasztok! Caty vagyok, brit és viking őrült. Imádom a brit sorozatokat és a skandináv mitológiát. Nagyon alap szinten beszélem a svédet J Három vadászgörénnyel és egy cseh farkassal élek együtt. Szeretek olvasni és írni. Hosszú időre abba hagytam az írást, de most újra elkezdtem és a képzeletem szárnyal. Loki mániás vagyok, de ez szerintem látszik is a blogon.

Ha beszélgetni szeretnél egy skandináv és Loki fanatikussal vagy csak érdekel, hogy halad a kedvenc történeted, akkor nyugodtan írj nekem.
Mail: andiika000@gmail.com

A blogról

Ez egy fanfiction blog. Itt a saját írásaimat találod. A legtöbb (eddig mindegyik) SLASH. Ha taszít téged, akkor kérlek, hagyd el az oldalt. Az oldalon főleg Avengers, Thor írásokat fogsz majd találni, de később majd mások is esznek, remélem.

Jogok


Az Avengers szereplői a Marvel tulajdonában állnak. A történetek írásából semmi anyagi hasznom nem származik. Saját és mások szórakoztatására írom őket. Egyes képek saját készítésűek. A történetek szereplőt kölcsönvettem, de maguk a történetek saját kútfőből származnak. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése