2015. január 7., szerda

Tervek


Végre elkezdem behozni a lemaradásokat. Olvasási fronton még mindig nagyon rossz a helyzet, de igyekszek. Befejeződött a Jég kék jövő, a tervben már láthatjátok, hogy elkezdem a Vörös Fonal című történetet. Remélem, ugyan úgy tetszeni fog, mint a Jég kék.

Csere téren is sikerült végre megcsinálnom Arlene és Miss Chief képét. Kint vagytok! Remélem, tetszik nektek a kép.

Tervek menüben is sok változás van. Új többfejezetesek és új novellák. Bárcsak annyi időm lenne, mint ötletem, de nem kell aggódni, ha lassan is, de minden töri megírásra kerül. Előbb vagy utóbb. Akkor jöjjön egy lista a címekkel és leírásokkal, hogy mik lesznek a következő gyöngyszemeim.
A véleményeket továbbra is várom. Melyik tetszik az újak közül a legjobban?

Többfejezetesek:

Cím nélkül
Magnus/Loki, slash, crossover, +18, dráma, erotikus tartalom, hurt/comfort
Magnus Martinsson beépített S.H.I.E.L.D. ügynök, aki Svédországban dolgozik az ystadi rendőrségnél. Minden jól megy, egészen addig, amíg hirtelen meg nem jelenik Nick Fury és közli vele, hogy az arca 80%-os egyezést mutat egy skandináv istenével, aki el akarja foglalni a Földet.

Úton
Thor/Loki, slash, AU, +18, romantikus, erotikus tartalom, dráma
Thor arra érkezik haza, hogy a testvére eltűnt. Az eddigi élete fenekestül felfordul, amikor megtudja, hogy az öccse valójában nem is a testvére és hogy az apjuk kitagadta Lokit. Thor azonnal öccse keresésére indul, és ezzel megkezdődik kettejük hosszú útja.

Novellák:

Változnak az idők
Steve/Bucky, slash, dráma, romantikus
Régen Bucky vigyázott Steve-re, most Steve vigyáz Bucky-ra.

Cím nélkül 
Tony/Loki, slash, romantikus, dráma
Az Árnyfoszlás című novella folytatása.

Fuss, fiú, fuss!
Steve/Bucky, dráma, romantikus
Bucky fut. Fut valami elől, valami felé. Hallja a vonat zakatolását, talán most elég gyors lesz, hogy utolérje az álmaiban látott férfit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése